VALBEVEILIGING

Plaatsen van borstwering

Niets beter dan valbeveiliging als een collectieve maatregel zoals borstwering. H.I.T.S. NV maakt deze borstwering op maat. Deze kan zowel geplaatst worden als tijdelijke of als vaste oplossing.

Borstwering of hekwerken als collectieve valbescherming

Borstweringen worden neergezet om mensen bij bepaalde plaatsen weg te houden. Bij het gebruik van een borstwering als valbeveiliging gebeurt eigenlijk hetzelfde. Een hekwerksysteem of borstwering moet voorkomen dat mensen die op hoogte werken of lopen, op een plaats kunnen komen waar valgevaar bestaat. Daarmee wordt het risico dat iemand van een dak valt ondervangen. 

Collectief beveiligen houdt in dat het risico, in dit geval het valgevaar, met één oplossing wordt weggenomen voor iedereen die op de locatie op hoogte werkzaamheden verricht. Collectief beveiligen is mogelijk met een borstwering / hekwerk. H.I.T.S. maakt deze tijdelijke of permanente borstwering voor uw situatie precies op maat en volledig conform de Europese wetgeving.

TIJDELIJKE BORSTWERING

PERMANENTE BORSTWERING

Wilt u borstwering plaatsen als collectieve valbeveiliging?

H.I.T.S. NV biedt u oplossingen voor een sluitende veiligheid, die tegelijk arbeidsvriendelijk en economisch verantwoord zijn. Wij bewaken uw rendabiliteit en zoeken de oplossing die best bij u past.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ANDERE OPLOSSINGEN

Verkoop en plaatsen

Levenslijnen en ankerpunten

H.I.T.S. verzorgt de plaatsing, indienststelling en het jaarlijks onderhoud van levenslijnen en ankerpunten op daken en structuren.

H.I.T.S. plaatst laddersystemen om valbeveiligd op een hoger gelegen niveau te komen. Kunnen ook op bestaande ladders geplaatst worden.

Verkoop en plaatsen

Veiligheidsnetten

H.I.T.S. NV plaatst veiligheidsnetten, meestal tijdelijk maar mits vaste verankeringen, kunnen netten ook als permanent beveiligingsmiddel gebruikt worden.

H.I.T.S. NV plaatst veiligheidsnetten, meestal tijdelijk maar mits vaste verankeringen, kunnen netten ook als permanent beveiligingsmiddel gebruikt worden.

Scroll naar boven