VALBEVEILIGING

Plaatsen van levenslijnen en ankerpunten

H.I.T.S. NV verzorgt de plaatsing, indienststelling en het jaarlijks onderhoud van levenslijnen en ankerpunten op daken en structuren.

XS Levenslijnen

Permanent aangebrachte XTS-Impact-borgingspunten op een maximale onderlinge afstand van 12 meter, met daarop aangebracht een XTS-Linked-staalkabelsysteem . De gebruiker is permanent aangelijnd door een meeloper, maar behoudt volledige bewegingsvrijheid.

Download brochure XSPlatforms

Xenon levenslijnen

Of het nu om schoonmaak- en onderhoudswerk gaat, om inspectie van een installatie, of gewoonweg om de veilige toegang tot een bepaalde werkplek, het horizontale “lifeline”-systeem van Xenon is de ideale oplossing voor de veiligheid van mensen die op hoogte werken.

Download brochure Xenon levenslijnen

Ankerpunten

H.I.T.S. NV plaatst ankerpunten op zowel daken als andere structuren, conform de norm EN 795.

Interesse in onze levenslijnen en ankerpunten?

H.I.T.S. NV biedt u oplossingen voor een sluitende veiligheid, die tegelijk arbeidsvriendelijk en economisch verantwoord zijn. Wij bewaken uw rendabiliteit en zoeken de oplossing die best bij u past.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ANDERE OPLOSSINGEN

Verkoop en plaatsen

Borstwering en hekwerken

Niets beter dan valbeveiliging als een collectieve maatregel zoals borstwering. H.I.T.S. maakt deze borstwering op maat en plaatst deze zowel als tijdelijke als vaste oplossing.

H.I.T.S. plaatst laddersystemen om valbeveiligd op een hoger gelegen niveau te komen. Kunnen ook op bestaande ladders geplaatst worden.

Verkoop en plaatsen

Veiligheidsnetten

H.I.T.S. NV plaatst veiligheidsnetten, meestal tijdelijk maar mits vaste verankeringen, kunnen netten ook als permanent beveiligingsmiddel gebruikt worden.

H.I.T.S. NV plaatst veiligheidsnetten, meestal tijdelijk maar mits vaste verankeringen, kunnen netten ook als permanent beveiligingsmiddel gebruikt worden.

Scroll naar boven