SERVICE

Plaatsing van valbeveiliging

H.I.T.S. biedt systemen en oplossingen die uw operatoren beschermen tijdens hun werk op hoogte zodat ze steeds veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Veilig werken op hoogte begint bij H.I.T.S.

Valgevaar is een van de meest voorkomende oorzaken van een arbeidsongeval. Op een werkplek waar het gevaar bestaat van hoogte te vallen, moeten maatregelen worden genomen. Met onze innovatieve producten en enorme know-how aan valbeveiligingsoplossingen zorgt H.I.T.S. voor een veilige werkplek zodat vallen zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Denk bijvoorbeeld aan oplossingen als het plaatsen van borstweringen, steigers, vangnetten, levenslijnen en meer.

Wij dragen zorg voor alle voorzorgs- en technische maatregelen die getroffen moeten worden om veilig te werken op hoogte. Onder andere het opstellen van een veiligheids- en gezondheidsplan en risico-inventarisatie, opleiding van uw werknemers, noodprocedures voor hulpverlening en het plaatsen en organiseren van de technische infrastructuur en maatregelen waaronder periodiek onderhoud van uw installaties behoren tot onze dienstverlening.

VOORBEELDEN VALBEVEILING

Verkoop en plaatsen

Levenslijnen en ankerpunten

H.I.T.S. verzorgt de plaatsing, indienststelling en het jaarlijks onderhoud van levenslijnen en ankerpunten op daken en structuren.

Verkoop en plaatsen

Borstwering en hekwerken

Niets beter dan valbeveiliging als een collectieve maatregel zoals borstwering. H.I.T.S. maakt deze borstwering op maat en plaatst deze zowel als tijdelijke als vaste oplossing.

H.I.T.S. plaatst laddersystemen om valbeveiligd op een hoger gelegen niveau te komen. Kunnen ook op bestaande ladders geplaatst worden.

Verkoop en plaatsen

Veiligheidsnetten

H.I.T.S. NV plaatst veiligheidsnetten, meestal tijdelijk maar mits vaste verankeringen, kunnen netten ook als permanent beveiligingsmiddel gebruikt worden.

H.I.T.S. NV plaatst veiligheidsnetten, meestal tijdelijk maar mits vaste verankeringen, kunnen netten ook als permanent beveiligingsmiddel gebruikt worden.

Een veilige werkomgeving begint bij H.I.T.S.

H.I.T.S. NV biedt u oplossingen voor een sluitende veiligheid, die tegelijk arbeidsvriendelijk en economisch verantwoord zijn. Wij bewaken uw rendabiliteit en zoeken de oplossing die best bij u past.

enkele van onze tevreden klanten die vertrouwen op H.I.T.S. voor de veiligheid van hun werknemers.

Scroll naar boven